Hans Inges Gjestebok

All høflighet tilsier at du bør legge igjen en liten hilsen...

Vis gjestbok  |  Legg inn melding
<- Forrige   Neste ->
[20.03.2013 19:30] - hitra
drit bra fåredrag på hitra;)

[22.02.2013 22:04] - Helge Neteland
Har alltid likt musikken din svært godt, og høyrer for tida på den siste "cd boksen" din. Du har så mange utruleg flotte tekstar som rører oss lyttarar i ulike livsfasar.
Har vore på ein del av konsertane dine, og det er ALLTID eit høgdepunkt. Evnen din til å formidla ord og musikk er heilt fantastisk. Er også svært imponert over ditt enormt lange engasjement i "Rock mot rus". Kjempeflott og svært viktig arbeid.
:-)
Epost:  hnetel@broadpark.no

[29.01.2013 12:17] - Liv Marit
Kjære Hans Inge. Tusen takk for mange fine sanger. En spesiell sang Så Lenge Jeg Lever!! Tusen takk for den. Lykke til videre med jobben du gjør som er så viktig!!!
Epost:  livmarit.myr@live.no

[30.11.2012 18:00] - Asle Tonstad
Hei Hans Inge!!
Veldig hyggelig at du hilste på tidligere i dag, 30.11, på Eplebutikken i Bergen. Kom og etterpå til å huske på at vi var sammen på et rus-seminar i Bergen for flere år siden. Du spilte noen låter der, og jeg holdt et innlegg på seminaret. Jeg jobbet da på Strax-huset i Bergen - et lavterskeltilbud for tyngre rusavhengige i Bergen. Jobber nå i kriminalomsorgen, med fokus på samarbeid mellom etater vedr. forberedelser til løslatelser fra fengsel. OK, som sagt veldig hyggelig å hilse på igjen. Skal absolutt følge med neste gang du holder konsert er i byen. Og gi endelig hvis du skulle være i Bergen i et annet ærend.. Så til da stå på videre med låtskriving og konserter - God jul og take care!! Mvh. Asle T. :-)
Epost:  asleton@online.no

[24.11.2012 16:36] - Sven Rino Kokvik
Hei Hans Inge :) det er så bra å ha mennesker som deg blant Oss :) Full av Glede, sorg, Kjærlighet, Knall Musiker, Farvel Marita Herr Fagervik :) De jeg nevner nå, har mista Tråden, dsv. Den låten Har så Enorm Kraft, om jeg tør bruke d ordet ;) Den er sann, den vekker Noe i oss Alle Tenker jeg. :) oxo har jeg jo lest litt, og de fleste låter har mange ett forhold til :) d må føles Enormt Hans Inge :) godt å vite at du er ute å sprer glede blant Oss Vanlige døde ;) Takk for god Musikk :)
Epost:  kokvik20@gmail.com

      Administrasjon Antall besøk: 273017